Aki eddig élőben lemaradt róla, most online megnézheti ezt az újcirkusz produkciót

Az eredeti tervek szerint tavaly decemberben az osztrák Festspielhaus St.Pölten színházban debütált volna a nemzetközi közönség előtt a Recirquel legújabb, Solus Amor című produkciója, de a premier a koronavírus-járvány miatt elmaradt - olvasható a tájékoztatóban és a színház oldalán.

Mivel ez nem valósulhatott meg, így az osztrák kulturális intézmény a Recirquel Non Solus című produkcióját tűzi online műsorára. A Müpa által készített felvételt március 26-tól április 2-ig lehet majd megnézni a Festspielhaus oldalán. A műsor érdekessége, hogy most először lesz látható online térben.

A Magyarországon 2015-ben debütált Non Solus két ember egymásra találásának története, amely szavak nélkül, a testek kifejező erejét használva arra keresi a választ, hogyan keletkezett az élet és milyen pozíciót foglal el benne a test és lélek.

Jelenet a Kristály című előadásbólForrás: Hirling Bálint / Recirquel / Facebook.com

Illés Renátó artista és Zsíros Gábor táncművész kétszemélyes előadását Vági Bence művészeti vezető rendezte. A produkció látványtervezője Iványi Árpád, a produkcióban elektronikus zenével összekomponált Bach-művek hallhatók, amelyekhez Fassang László orgonaművész játszott futamokat - írták a tájékoztatóban.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek