A zene hullámain utazhatunk Itáliába, ha jegyet váltunk erre a koncertfilmre

  Jonas Kaufmann, a világhírű tenor 2016 nyarán a torinó Carignano Színházban, Itália egyik legrégebbi, 1752-ben alapított színházában adott koncertet, amelyről egy, Az én Itáliám című, személyes hangvételű koncertfilm is készült. Azon az esten Puccini és Verdi áriái mellett a legnépszerűbb, hagyományos olasz dalokat adta elő, repertoárjában ott voltak Enrico Caruso, Lucio Dalla, Nino Rota slágerei is.

  Forrás: Pannonia Entertainment / Facebook.com

  Az est folyamán az operacsillagot az Orchestra Sinfonica Nazionalle della RAI zenekar kísérte Jochen Rieder karmester vezetésével, a koncerten pedig olyan közismert dallamok csendültek fel, mint a „Parla più piano" (A keresztapa trilógia főcímdala), a „Torna a Surriento", a „Cor'ngrato", a „Mattinata", a „Caruso" vagy az "Il Canto" – olvasható az esemény Facebook-oldalán, ahol a jegyvásárlási feltételeket is megtalálni.

  A fellépésről készült másfél órás koncertfilmet január 23-án szombaton 18 órától nézhetik meg az érdeklődők egészen vasárnap este 22 óráig. A felvételt „road movie" hangulatú rövid riportok és a legszebb itáliai vidékekről készült képek színesítik, ahol az énekes megfordult, és ahol megtapasztalta az olasz életérzést. Az én Itáliám című film tehát egyszerre zenei csemege és útifilm is. 

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!