Egy angol humorista nagy karanténdillemát oldott meg

  A lezárások idején sok embernek hiányoznak a szépségipari szolgáltatások, és ezekről vagy kénytelen otthon, magának gondoskodni, vagy pedig kitalál valamilyen alternatív megoldást, ahogyan Elvin Mensah, angol humorista is tette, akinek nem ez az első járműves performansza, rendszeresen szórakoztatja különböző mutatványokkal utastársait.

  Forrás: Rudy and Peter Skitterians/pixabay.com

  Volt, hogy randizott a vonaton, volt, hogy fürdött, de esküvőre és DJ-showra is sort kerített, legutóbbi akciójában pedig a fodrászával találkozott a Stratford állomáson, a Liverpool Street felé. A felvételen a humorista pizsamába öltözve, a „reggelije" mellől kel fel az asztaltól, hogy beüljön a fodrász székébe, miközben Bill Wither Lovely Day című száma szól a hangszórókból. Mint Mensah elmondta, szerette volna rekonstruálni a fodrászat élményét - derül ki a standard.co.uk cikkéből.

   

   

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!