Ezek a virtuális programok tényleg különlegesek

  Most nagyrészt a virtuális térben kell események után keresgélnünk, de nem mindig könnyű megtalálni azokat a programokat, amelyek tényleg érdekesek. A timeout.com viszont pont ilyeneket gyűjtött össze, ezek közül válogattunk mi is.

  Forrás: Antonio Guillem/shutterstock.com

  A The Shows Must Go On! elnevezésű produkció áprilisban indult hét Andrew Lloyd Webber művel, majd két hónap szünet következett, most pedig minden héten ingyenes színházi előadásokat osztanak meg. Ma 8 órakor az Egy amerikai Párizsban című musicalt nézhetik meg a program Youtube-csatornáján.

  A Swamp Motel interaktív online eseményeire tekinthetünk immerzív színházként és szabadulószobaként is, melyben az izgalmas cselekmény játékkal és rejtélyekkel keveredik. A legújabb, The Mermaid's Tongue, A sellő nyelve című eseményük egy online gyilkossági rejtély, ahol a részt vevő csapat képviseli a nyomozót. Az egész egy ártatlan rajzórával kezdődik, majd egy Daisy nevű nő egyre sürgetőbb chatüzenetei összefonódnak egy összeesküvésszerű gótikus művészeti lopással. 

  Az amerikai Joyce Színház neves táncszínházi produkciókat lát vendégül a világ minden tájáról, most a New York-i helyszín megosztja előadásainak archív felvételeit. Egyszerre négy előadás van fent, melyek egy hónapig láthatók. A novemberi felhozatalban szerepel Michela Marino Lerman dzsigg-táncos Love Movement című száma, és a Thunderbird indián tánccsoport rövid műveinek gyűjteménye, amelyet Louis Mofsie rendezett. Az előadások december 6-ig ingyenesen nézhetők meg a színház oldalán és Youtube-oldalán.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!