A nézőkön múlik, lesz-e hepiend ezeken az előadásokon

  A Szkéné saját fejlesztésű online színházában a nézők közvetlenül alakítják a történetet, melyet minden hónapban más-más színészpáros improvizációja kelt életre - derül ki a színház oldaláról. Az alaphelyzet szerint adott két szereplő, akik minden kapcsolatot megszakították egymással, súlyos titkokat hagyva feldolgozatlanul közös múltjukban. Egyikük most megtöri a csendet.

  A kép illusztrációForrás: SimoneN/shutterstock.com

  A színházi játék zoomon valósul meg, szükséges hozzá stabil internet hozzáférés, mikrofon, kamera, valamint fülhallgató vagy headset. A játékba mindenki saját eszközéről jelentkezik be, egy előadáson maximum 14 vehetnek részt. A színházba ezúttal még a jegyekért sem kell bemenni – minden az online térben történik. A belépéshez szükséges linket és az előzetes információkat a jegyvásárlásnál megadott e-mailcímen keresztül kapják meg a résztvevők.

  Holnap délelőtt Bozó Andrea és Rainer-Micsinyei Nóra, délután Rainer-Micsinyei Nóra és Szabó Zoltán, hétfőn Kovács Krisztián és Katona László főszereplésével láthatják az előadást.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!