A Trafó online programsorozatot indít

  Csütörtökön indul a Trafó Kortárs Művészetek Háza e-Trafó elnevezésű online programsorozata, amely minden hétköznapra kínál a digitális platformokon elérhető programot. Virtuális műteremlátogatások, online táncórák, performanszok, beszélgetések, speciális előadások és egyéb programok várják az érdeklődőket.

  Trafó - Kortárs Művészetek HázaVinceB/Wikipedia

  Az első streampremier pénteken a Grotesque Gymnastics társulat újcirkuszi előadása lesz - tudtuk meg az MTI-től.

  A Nyitott Műterem című online műteremlátogatás-sorozatot csütörtökönként 21 órától követhetjük. Első alkalommal Ulbert Ádám képzőművész stúdiójába látogatnak el Molnár Ráhel Anna művészeti író vezetésével. A következő műteremlátogatások során Csörgő Attilával Tillmann József, Csákány Istvánnal Mucsi Emese, Bukta Imrével pedig Fenyvesi Áron beszélget.

  A péntek esti e-Trafó Néző sorozatban, amely az egyetlen jegyköteles program, kifejezetten online médiumra létrehozott vagy ilyen formában átalakított előadásokat mutatnak be. A sorozatban látható Oliver Zahn rendező Óda a felejtéshez - második rész című projektje. A Dollár Papa Gyermekei társulat az Otthon című előadása otthoni különkiadásával készül, Gábor Sára Kutyaportéka - kisvárosi kórkép című előadását pedig Barcsai Bálint rendezésében alkotják újra.

  November 30-án kezdődnek a hétfő esti online táncórák a Műhely Alapítvány szervezésében. Az órákat Grecsó Zoltán, Keresztes Patrik, Bakó Gábor és Békési-Szombati Anett táncos-koreográfusok tartják felváltva. A december 1-jén kezdődő Fülbevaló programsorozat zenei és audiovizuális élményt kínál.

  Szerda esténként a TudásTrambulin online Különórát követhetik az érdeklődők december 2-ától. A sorozatban a 20. századi tánc-, színház-, zene-, performansz- és képzőművészet történetéről hallhatók előadások Kricsfalusi Beatrix irodalom- és színháztörténész, Molnár Szabolcs zenetörténész és Rényi András művészettörténész közreműködésével.

  Az e-Trafó első, "kísérleti adása" december 20-ig tart, majd a tervek szerint januárban folytatódik és újabb programtípusokkal bővül.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!