Sikerült befejezni minden idők legkékebb filmjének második részét

James Cameron rendező az Avatar 2. részleteiről a volt kaliforniai kormányzóval, Arnold Schwarzeneggerrel beszélgetett egy online videóadásban. Schwarzenegger az általa szervezett bécsi klímacsúcs alkalmából hívta fel az Új-Zélandon dolgozó Cameront, aki maga is elkötelezett környezetvédő - írták a Variety.com oldalán.

Avatar (2009)Forrás: © 2007 Twentieth Century Fox

Cameron elmondta, hogy a koronavírus a stábot is ugyanúgy érintette, mint mindenki mást. Vesztettek négy és fél hónapot a produkcióból. Így aztán a film - az Avatar 2. - egy évvel később kerül majd a mozikba, 2022 decemberében.

Azonban pihenésre nem lesz ideje, se arra, hogy még egy évet dolgozzon a végső simításokon, mert amint elkészül a második rész, már el is kezdenek dolgozni az Avatar 3. befejezésén. Mindkét forgatás Új-Zélandon zajlik. A második rész jeleneteit már 100 százalékban felvették, az Avatar 3. pedig 95 százalékban kész. A közösségi médiában hozzászólók eléggé szkeptikusak a filmmel kapcsolatban. Csak egy újabb bőr lehúzásának tekintik a sikeres történetről, hiszen az első rész már 11 éve jelent meg; de azért vannak olyanok is, akik ugyanúgy várják, mint az elsőt.

Cameron megjegyezte, hogy nagyon szerencsés választás volt, hogy évekkel ezelőtt Új-Zélandot választották forgatási helyszínül az Avatarhoz. "Itt készítettük az eredeti filmet, és az ország a járvány kezelése szempontjából a világon a második legjobban teljesítő országnak bizonyult" - mondta. Az  Avatar producere május 21-én jelentette be, hogy a stáb és a szereplők visszatérnek Új-Zélandra, és folytatják a munkát. A film forgatását márciusban kellett megszakítani a vírus terjedése miatt.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek