Bárhol felállítható, apró iroda készült távmunkásoknak

  A Dutch Invertuals design stúdió azokra is gondolt, akik a távmunkát nem otthonról szeretnék végezni, így olyan kompakt irodákat alkotott, amelyek tulajdonképpen bárhol felállíthatók, ahol az ember inspiráló környezetben érzi magát - derül ki a dezeen.com cikkéből.

  Forrás: facebook.com/SpacePass

  A Tiny Offices, vagyis Apró Irodák hullámos alumíniumból és fából készültek, és céljuk, hogy használóik szabadon álmodozhassanak és alkothassanak bennük. Két ilyen irodát már ki is telepítettek a sok, innovatív és kísérleti dizájnú, apró bungallónak otthont adó holland Droomparken egyik üdülőparkjába.

  Szintén a Droomparkenbe található egyébként a stúdió egy korábbi munkája is, a Chris Collaris Architectsszel együttműködésben készült Buitenhuis-kabin. 

  A hat négyzetméteres helyiségekben az ember egy kis nyugalmat találhat még a legnagyobb nyüzsgés közepette is. Az irodákat faajtókkal és nagy ablakkal szerelték fel, hogy senkire nem törjön rá a klausztrofóbia a bezártság miatt. Mindegyikhez tartozik egy kanapé, mely a pihenést szolgálja, valamint természetesen egy íróasztal, az akrillal bevont falakra pedig fel lehet írni, rajzolni a felmerülő ötletek. A cég elmondása szerint még több irodahelyiség telepítésén dolgozik.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!