Ez a tükrözött pad lehetővé teszi a járványbiztos lelki kapcsolódást

  Bár a járvány miatt másfél méteres távolságot kell tartanunk, szociális értelemben nem kell elkülönülnünk egymástól. A lelki kapcsolódás a pandémia idején is fontos és lehetséges - ezt a gondolatot fejezi ki költői módon egy holland design stúdió alkotása, egy tükörrel ellátott köztéri pad.

  Studio 212 Fahrenheit, Benched projektJulia Lefeber/Studio 212 Fahrenheit

  A Studio 212 Fahrenheit Benched, azaz Padolt című alkotása egy 2,5 méter széles pad, amelynek közepére egy 1,5 méteres csiszolt, rozsdamentes acélból készült lapot helyeztek. Ezen visszatükröződik a környező világ, láthatatlanná téve a fizikai távolságot a pad két szélén ülő ember között.

  A köztéri alkotás lehetővé teszi, hogy kapcsolódjunk barátainkhoz, családtagjainkhoz, vagy akár idegenekhez, akik a pad másik végén ülnek. A tükör megteremti a fizikai távolságot, ugyanakkor láthatatlanná is teszi azt - írják a készítők honlapján.

  Studio 212 Fahrenheit, BenchedJulia Lefeber/Studio 212 Fahrenheit

   

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Ezek is érdekelhetnek