Határok nélküli játékokra várnak mindenkit a Skanzenben

  A Határtalan Skanzen tematikus évhez kapcsolódik idén az augusztus 20-i hosszú hétvége is, amikor két teljes nap csak a játékokról szól a Szabadtéri Néprajzi Múzeumban. A kilátogatók szabadon értelmezhetik majd a határ és határtalanság fogalmát olyan játékokkal amik a fizikai és szellemi határokat is próbára teszik - olvasható a sajtóközleményben és a Skanzen.hu oldalán.

  Forrás: skanzen.hu / Press

  A Skanzen portáin találnak majd logikai játékokat, ügyességi feladatokat és kézműves programokat is. A réten a múzeum készül sport- és csapatjátékokkal is, illetve a tavaly kipróbálhatott első világháborús társasjátékhoz idén az 1920-as évek táblajátékai is csatlakoznak.

  A portákat vándormuzsikus járja majd, és új "élő történelem" karakterek is sétálgatnak a látogatók között. A Határtalan Skanzen helyszínekhez pecsétgyűjtő játék is kapcsolódik, amihez más-más szereplő bőrébe kell bújni.

  A koncerteket nézve, augusztus 20-án Szalóki Ági lép színpadra, és Áll előttem egy virágszál címmel régizenei dalokat énekel; augusztus 21-én pedig Bodnár Szilviától reneszánsz énekeket hallgathatnak az érdeklődők.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!