Jártak már lakáskoncerten? Telkiben kipróbálhatják!

Lakáskoncertekkel és kerekasztal-beszélgetésekkel vár augusztus 5-e és 10-e között az Altalena Zenei Fesztivál a Budapesthez közeli Telkiben, egy kertes ház nappalijában. A szalon-életet idéző komolyzenei fesztivál a Széll Kálmán tértől mindössze fél óra alatt elérhető volánbusszal.

Lány a zongoránál, Duncan Grant, 1940, TateTate/Altalena/Facebook

A koncertek után állófogadásra is számíthatunk, ahol minőségi borok, valamint házi készítésű finomságok várják a koncertre látogatókat. Az eseményeken maximum negyven fő fér el, így ajánlott minél előbb megvenni a jegyet – írják a szervezők az esemény Facebook-oldalán.

A fesztivált Ránki Fülöp zongorista koncertje nyitja Liszt- és Dukay-szerzeményekkel, Fejérvári Zoltán és Varga István csütörtökön Debussy és Chopin, Berecz Mihály pedig másnap Haydn, Bartók és Schubert alkotásait adja elő.

De fellép Klukon Edit, Ránki Dezső, Berecz Mihály és Balog Alexandra zongoraművész, Varga István csellóművész, Székely Kristóf zongora-, Balog Gabriella és Orbán-Katona Ágnes fuvolaművész. Dukay Barnabás zeneszerző zenetörténeti előadást, Berecz András énekes és Berecz István táncos népművészeti estet tart. A részletes programot a fesztivál honlapján találjuk.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek