A gyönyörű Toszkánába kalauzol el Liam Neeson új filmje

  Made in Italy, a Schindler listája című filmben nyújtott alakításáért Oscar-díjra jelölt Liam Neeson egyik legszemélyesebb projektjének érkezik. Nem pusztán több motívumot emelt át a saját életéből a filmbe, de saját magán kívül a másik főszerepet fiára, Micheál Richardsonra osztotta – olvasható a Puliwood filmes magazin cikkében.

  Made in Italy - Micheál Richardon, Liam NeesonForrás: IMDb

  Liam Neeson azok közé a színészek közé tartozik, akik idős korukra döntötték el, hogy akciósztárként próbálják ki magukat. Ezzel persze sok rajongójuk nem ért egyet, és így van ez Neeson esetében is. Az olyan mélyebb tartalmú, magas színvonalú alkotások után, mint A nyomorultak, vagy a Schindler listája, bevállalni egy Csatahajót, egy Men in Black – Sötét zsaruk a Föld körül, vagy az Elrabolva című filmeket, sokak homlokát ráncolta össze. Viszont legújabb filmjével, a Made in Italyval úgy látszik, visszatalálhatott a régi ösvényre, legalábbis az első (magyar szinkronos) előzetes alapján egy szívmelengető, csodaszép alkotásnak tűnik.

  A történet akár egy önéletrajzi adaptáció is lehetne, hiszen Roger (Neeson) felesége halála után visszatér fiával, Jackkel (Richardson) toszkánai otthonukba, hogy felújítva, kipofozva eladhassák azt. Ám belépve régi házukba, mindkettejükben újraélednek az elfojtott érzelmek: Roger beletörődve, boldogan tekint vissza az életére, ellenben Jack nem akarja elfogadni, hogy szeretett anyja már nincs velük. Az ellentétes érzelmeik pedig egyre inkább eltaszítják a két férfit egymástól.

  A Made in Italy a színész James D'Arcy (Felhőatlasz, Dunkirk) debütáló alkotása lesz rendezőként, aminek előzetesét elsőként a Puliwood online filmmagazin hozta le magyar szinkronnal. A film napokon belül, egészen pontosan augusztus 6-án kerül a hazai mozikba, reméljük, a bemutató nem fog tolódni a koronavírus-járvány miatt.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!