Buli hangvételű filmmel kárpótolják a VOLT fesztivál rajongóit

Idén elmarad a soproni VOLT fesztivál, de a szervezők egy meglepetés programmal ezúttal is készülnek kárpótlásként. A LESZ VOLT! című film a rendezvény 28 éves történetének legszebb és legemlékezetesebb pillanatait foglalja össze, rengeteg interjúval, koncertrészlettel. A filmvetítés július 4-én, szombaton este fél 9-kor kezdődik a soproni Fő téren és Budapesten az Akvárium teraszán.

A VOLT fesztivál eddigi legjobb pillanatait mutatják be - illusztrációForrás: Shutterstock / Készítette: Gabor Pocza

A VOLT Fesztivál hivatalos Facebook oldalán jelentette be, hogy a rendezvény rajongóit nem hagyják teljesen esemény nélkül. Egy színes és a fesztivál hangulatát felidéző filmet alkottak meg, amelyben mások mellett szerephez jut a Cypress Hill, az Iron Maiden, a Papa Roach, de még a Slipknot is.

Sopronban a vetítés előtt július 4-én 19 órától DJ Jokó lép fel, majd 20:30-tól startol el a film.

Akik VOLT-os pólóban érkeznek ingyen vehetnek részt a rendezvényen.

A szervezők arra kérik a résztvevőket, hogy a szabályoknak eleget téve mind a fővárosi, mind a soproni helyszínen legfeljebb 500-an vehetnek részt. Akik lemaradnak, azok a TV képernyői előtt bepótolhatják az élményt, július 5-én, vasárnap este országos TV-premier keretében a Petőfi TV mutatja be a filmet - írja a Sopron Média.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek