Belső tájakra és a Holdra is utazhatunk ezeken a kiállításokon

  Az Ybl Budai Kreatív Ház, melyről már írtunk korábban az ott nyílt Felix Kitchen&Bar kapcsán is, önmagában is érdekes intézmény, most azonban két olyan kortárs kiállításnak ad otthont, amiket maguk a művészek mutatnak majd be, két júliusi időpontban.

  A BELSŐ TÁJAK tárlaton az egyik alkotó, Mucsy Szilvia fotográfus lesz az „idegenvezető”Forrás: Egressy Orsi / Ybl Budai Kreatív Ház Facebook

  Az egyik kiállítás a Munkácsy-díjas iSKI Kocsis Tibor ceruzarajzaiból és egyedi installációiból nyílik, melynek a címe „A Hold". A másik tárlat pedig a Random fotóművészeti csoport három alkotójának, Kolozsi Beának, Mucsy Szilviának és Pataki Ágnesnek a „Belső Tájak" című kiállítása.

  Az esemény Facebook oldalán olvasható leírás szerint iSKI Kocsis Tibor tájképszerű rajzait, melyek meditatív képekként, pontos természetrajzokként is felfoghatók, az Apollo-program űrhajósai által 1972. áprilisban és decemberben készített eredeti fotók ihlették. A Belső Tájak alkotásai közt érzékeny ráhangolódással rögzített képek láthatók. A három különböző karakter elképzelései jelennek meg a tárlaton, ahol a közös pont a gyengéd viszonyulás a világ esendő jelenségei, törékeny együttállásai iránt.

  A díjtalan tárlatvezetéseken két alkalommal vehetünk részt: július 7-én és július 14-én kedden, 18 órától 19 óráig a Ibl Budai Kreatív Házban.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!