Műalkotásokkal lehet majd meditálni ebben a művészeti és wellnessközpontban

  Megan Tagliaferri Los Angeles-i székhelyű tervező és műgyűjtő Compound (Kompozíció) néven tervez olyan központot nyitni, mely 15 000 négyzetlábon ötvözi a művészet és a wellness áldásos hatásait - adja hírül az artnet.com.

  Los Angeles - illusztrációForrás: Adoramassey/commons.wikimedia.org

  „A művészet és a wellness egyaránt képes arra, hogy megerősítse a kapcsolatunkat önmagunkkal, a többiekkel és a körülöttünk lévő világgal, miközben általa új megértésre tehetünk szert" - mondta Tagliaferri.

  A Compound a tervek szerint szeptemberben nyílik Long Beachen, a munkálatok öt éve zajlanak. A belépés ingyenes lesz. Az 1930-as évekbeli, szecessziós épületet a BOA Architects alakítja át, a létesítményhez szabadtéri udvar és szoborpark is tartozik.

  A közösséi tér kiállításoknak ad majd otthont, emellett meditációs foglalkozások is lesznek, és Tagliaferri a rendezvények között főzőtanfolyamokat, piacot, jógát és önismereti műhelyeket, valamint művészeti órákat is szívesen látna.

   

   

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!