Neves amerikai ügynökséggel szerződött Harry herceg és felesége

  Harry herceg és felesége szerződést írt alá a New York-i székhelyű Harry Walker Ügynökséggel, amely olyan hírességeknek szervez előadásokat, mint Barack Obama és felesége, Bill és Hillary Clinton vagy Oprah Winfrey - adja hírül az MTI.

  A hercegi pár március 9-én a londoni Westminster-apátságba tart, a Royal Commonwealth Society éves eseményéreForrás: AFP/Tolga Akmen

  Az előadások igen jövedelmező bevételi forrást jelentenek a hírességeknek, neves emberek akár hatszámjegyű összeget is kereshetnek egy-egy alkalommal.

  A sussexi hercegi párnak ez az első nagy lépése afelé, hogy pénzügyileg függetlenné váljon azután, hogy márciusban visszavonult hivatalos funkcióitól. Harry és Meghan egyéves fiukkal, Archie-val jelenleg Los Angelesben élnek.

  A herceg és a hercegné előadásai a faji és nemek közti egyenlőségre, a környezetvédelemre, valamint a mentális egészség fontosságára fognak koncentrálni. Utóbbi kérdés Harry herceg életében is nagy hangsúlyt kapott, aki többször beszélt a nyilvánosság előtt arról, miként próbált megbirkózni édesanyja, Diana hercegnő tragikus halálával. A házaspár együtt és külön-külön is fog előadásokat tartani - közölte egy terveiket ismerő személy.

  Harry és Meghan áprilisban jelentette be, hogy Archewell néven nonprofit szervezetet hoznak létre az Egyesült Államokban. Az Archewell a házaspár új brandje lesz, amely filmes és televíziós produkciókkal is foglalkozik majd, magában foglal egy multimédiás oktatóbirodalmat, valamint egy egészséges életmóddal foglalkozó honlapot.

  Meghan a közelmúltban a Disney egy természetvédelmi dokumentumfilmjéhez adta hangját, Harry herceg Oprah Winfreyvel készít dokumentumfilmet a mentális egészségről.

   

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!