Neves amerikai ügynökséggel szerződött Harry herceg és felesége

Harry herceg és felesége szerződést írt alá a New York-i székhelyű Harry Walker Ügynökséggel, amely olyan hírességeknek szervez előadásokat, mint Barack Obama és felesége, Bill és Hillary Clinton vagy Oprah Winfrey - adja hírül az MTI.

A hercegi pár március 9-én a londoni Westminster-apátságba tart, a Royal Commonwealth Society éves eseményéreForrás: AFP/Tolga Akmen

Az előadások igen jövedelmező bevételi forrást jelentenek a hírességeknek, neves emberek akár hatszámjegyű összeget is kereshetnek egy-egy alkalommal.

A sussexi hercegi párnak ez az első nagy lépése afelé, hogy pénzügyileg függetlenné váljon azután, hogy márciusban visszavonult hivatalos funkcióitól. Harry és Meghan egyéves fiukkal, Archie-val jelenleg Los Angelesben élnek.

A herceg és a hercegné előadásai a faji és nemek közti egyenlőségre, a környezetvédelemre, valamint a mentális egészség fontosságára fognak koncentrálni. Utóbbi kérdés Harry herceg életében is nagy hangsúlyt kapott, aki többször beszélt a nyilvánosság előtt arról, miként próbált megbirkózni édesanyja, Diana hercegnő tragikus halálával. A házaspár együtt és külön-külön is fog előadásokat tartani - közölte egy terveiket ismerő személy.

Harry és Meghan áprilisban jelentette be, hogy Archewell néven nonprofit szervezetet hoznak létre az Egyesült Államokban. Az Archewell a házaspár új brandje lesz, amely filmes és televíziós produkciókkal is foglalkozik majd, magában foglal egy multimédiás oktatóbirodalmat, valamint egy egészséges életmóddal foglalkozó honlapot.

Meghan a közelmúltban a Disney egy természetvédelmi dokumentumfilmjéhez adta hangját, Harry herceg Oprah Winfreyvel készít dokumentumfilmet a mentális egészségről.

 

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek