Két ingyen filmmel indul a Cinetel online filmtára

Több mint 40 filmet tett online elérhetővé a Cinetel független filmeket forgalmazó cég – kettő közülük az első hónapban ingyen elérhető, írja az artnews.hu. A nemrégiben elindult online filmtárban jelenleg több mint 40 film érhető el, köztük olyan filmrendezők alkotásai, mint Woody Allen, Pedro Almodóvar vagy Luca Guadagnino, de a kínálat folyamatosan bővül.

What We Do in the ShadowsForrás: (c) Unison Films, Defender Films / imdb.com

A listából, mától egy hónapig ingyen megtekinthető Taika Waititi egyedi hangvételű misztikus horror-vígjátéka, a tavalyi évben megjelent azonos című tévésorozat alapjául szolgáló Hétköznapi vámpírok (2014 - What We Do in the Shadows). A film egy áldokumentum-szerű alkotás, amiben három vámpír mindennapjait követhetjük nyomon egy közös albérletben.

A másik ingyenesen nézhető mozi pedig a Pierre-Francois Martin-Laval rendező által jegyzett Nagytudásúak (2013 - Les Profs) című francia vígjáték. A Franciaország legrosszabb gimnáziumában játszódó történetben a tanárok éppúgy kiverik a biztosítékot, mint a diákjaik, és ezzel sok abszurd, jellemzően francia paródiajeleneteket kreálnak. És ami még félelmetesebb, hogy nekik kellene megmentenie a sulit a bezárástól.

Ha a Cinetel oldalára érkezünk, a kiválasztott filmeknél be kell jelentkezni a Vimeo oldalára (új regisztrációval, vagy Facebook-kal) ha ingyenes a film, akkor a megadott online kölcsönzési árból a rendszer levonja a teljes összeget és indulhat a filmezés. A kiválasztott mozit 24 óráig érhetjük el egy bejelentkezéssel. 

 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek