Eme nagyszerű színésznőben tisztelhetjük a British Vogue legidősebb címlaplányát

A Facebook-on leltünk rá a British Vogue bejegyzésére, miszerint a 85 éves Dame Judi Dench, Oscar-, Golden Globe- és BAFTA-díjas angol színésznő lett a divatmagazin eddigi legidősebb címlaplánya. A hozzászólások szerint pedig nagyon jól áll neki, és itt volt már az ideje, hogy felkerüljön a címlapra, méghozzá ilyen szép beállításban.

Forrás: British Vogue / Facebook.com

A címlaplány választás valószínűleg nem volt teljesen véletlen. Túlzott belemagyarázás nélkül a magazin júniusi száma immár a lap 100 éves fennállását hirdeti, a színésznő karrierje pedig majdnem 60 éve töretlen. És egyikük sem akar hallani a "nyugdíjba vonulásról".

A színésznő egy interjúban határozottan ki is jelentette, hogy azt a szót, hogy nyugdíj, az ő házában ki sem lehet mondani, senki nem használhatja a kifejezést; a szerkesztőnek még a száját is ki kell mosnia utána - olvasható a Ladbible.com oldalán.

Ahogy a legtöbben most az Egyesült Királyságban, úgy Dench is maga vállalta karanténban van. A Vogue-nak készült interjúban elmondta, ha van valami jó ebben az egész mizériában, az az, hogy egyes emberek észreveszik, ha valaki teljesen egyedül van, és önzetlenül felajánlják a segítségüket. Ha ennyi kedvesség és jóakarat megjelenik, az már egy kis pluszt ad hozzá a helyzethez. 

Címlapkép forrása: Denis Makarenko / Shutterstock.com

 

 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek