Rettentő színházi előadást nézhetünk meg reklámok nélkül

National Theaternek köszönhetően május 7-ig minden érdeklődő megnézheti a Youtube-on Danny Boyle-nak, a többek között a Trainspotting rendezőjének Frankenstein című, népszerű darabját, melyet Nick Dear írt Mary Shelley korszakalkotó novellája alapján.

Mi a hosszú hétvégén már végig is néztük a több mint két órás előadást, melyben Benedict Cumberbatch játszotta a Teremtmény szerepét és Jonny Lee Miller, mint Victor Frankenstein jelent meg a színpadon. Az előadás azonban cserélt szereposztással is látható volt a színházban, így a nézők két Teremtményt és két Frankensteint ismerhettek meg. 

A sötét és rettentően emberi darabot határozottan csak 12 éven felülieknek ajánlják, illetve azoknak, akiknek nem okoz problémát az angol nyelv megértése; az angol nyelvű felvételt angolul és oroszul feliratozták.

Forrás: Youtube.com

Ahogy a címlapkép is mutatja, a történet nagyon sok kérdést vet fel, elsősorban azt, hogy ki az igazi szörnyeteg. A teremtmény, aki csak a teremtője szeretetére vágyott, vagy a zseni, aki nem bírta elfogadni, hogy amit létrehozott, nem tökéletes? A darabot a fenti videóra kattintva tudják megnézni. Ha tehetik érdemes kirakni a tévé képernyőjére. Tökéletes a Youtube-ra szerkesztett kép.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek