Ingyenes fotótanfolyamokat kínál a Nikon

Áprilisban a Nikon ingyenes digitálisfényképezés-órákat kínál online. A kurzusok, amelyek ára 15 és 50 dollár között mozog, április 30-ig elérhetők a Nikon School Online oldalon - derül ki a Lonely Planet cikkéből.

Forrás: Free-Photos/pixabay.com

A 10 virtuális kurzus olyan témákkal foglalkozik, mint például háziállatok és gyermekek fényképezése, tájkép készítése és videófelvétel. A leendő fotósok megismerkedhetnek a fotózás alapjaival Reed Hoffman segítségével, aki arra bíztatja a tanulókat, hogy lépjenek túl a fényképezőgép automatikus beállításain. A rutinosabbak fejlesztehetik különböző készségeiket, elmerülhetnek például a makrófotózás rejtelmeiben Joey Terrill vezetésével.

A gyermekek és háziállatok fényképezésével foglalkozó tanfolyamon olyasmiről is szó esik, minthogy hogyan lehet természetesnek ható és izgalmas beállításokat készíteni vagy a hátteret lágyan elhomályosítani, és hogyan állítsuk be a kamerát.

Felvételről ingyen láthatók a Nikon Live streaming eseményei is, melyeken fotósok és videósok beszélgetnek olyan témákról, melyek a fényképezőgép beállításától az objektív kiválasztásán át a kreativitásig terjednek.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek