Lájkokkal szavazhatunk a fesztivál legjobb gyermek-előadására

  Holnap kezdődik Montenegró első internetes, regionális gyermekszínházi fesztiválja. A rendezvény minden előadását Youtube-on követhetjük, ráadásul szavazhatunk is a legjobb darabokra – áll a Montenegrói RTV hírében.

  Otthonról lehet szavazni a legjobb előadásokra – illusztrációForrás: Shutterstock / Készítette: Oleg Mikhaylov

  Ezúttal lájkokkal döntik el, hogy melyik színdarab érdemli ki az idei rendezvény legjobbjának járó díjat.  A szervezők úgy döntöttek, a legtöbb kedveléssel rendelkező produkció lesz a nyertes.

  A gyerekek számos előadást láthatnak a napokban. Megnézhetik többek között az Oz a nagy varázslót, A kis hableányt, A kis Juju kalandjait, A szépség és a szörnyeteget, a Pinokkiót, A dzsungel könyvét, és színpadra viszik az 1950-es évekből származó Kekec című szlovén gyerekfilmet is.

  Az ismert meséket szerbiai, horvátországi, Bosznia-hercegovinai és montenegrói színészek játsszák el online. Az előadásokat a Podgoricai Városi Színház Youtube csatornáján lehet követni. A fesztivál április 8-tól 16-ig tart.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Ezek is érdekelhetnek