Film készült arról, hogyan hordjuk szét a lakásban a vírust

  A Channel 4 arról sugárzott összeállítást, hogy hogyan terjed a vírus, és mit tehet az ember azért, hogy megőrizze a biztonságát. Az egyórás műsorban exkluzív kísérletek eredményeit mutatták be, melyek azt illusztrálták, hogy mennyire vannak kitéve az emberek a veszélynek - adja hírül az express.co.uk.

  A kép illusztrációForrás: Rudy and Peter Skitterians/pixabay.com

  Mint a filmben elhangzik, mivel az immunrendszerünk még nem találkozott ezzel a vírussal, egyikünk sem védett. Ehhez hasonló betegség a száz évvel ezelőtti spanyolnátha óta nem volt, a fertőzések pedig több mint kétszer olyan gyorsan terjednek, mint a szezonális influenza.

  Szó volt arról, hogyan terjed a vírus a nyilvános terekben, például a tömegközlekedési eszközökön, irodákban vagy akár otthon is. A filmben szakértő és színes festék és UV-fény segítségével szimulálták, hogyan jut be és terjed el a vírus a lakásban. A teljes film sajnos csak Nagy-Britanniában nézhető vissza a Chanell 4 oldalán.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!