Karantén-színházat alapított a TRIP Hajó

Az utóbbi hetek történései után a TRIP Hajó legénysége felelős döntést hozott: hogy senki se maradjon kultúra nélkül, megalapították az Első Magyar Karantén-színházat, írja a szinhaz.onine.

illusztrációHolgersFotografie/pixabay

Ez azt jelenti, hogy színészek, zenészek, előadóművészek találkozhatnak egymással, hogy egyszeri produkciókat hozzanak létre, amelyeket biztonságos környezetben, élő Facebook-közvetítésen nézhetünk meg.

A virtuális társulat jelenlegi tagjai, Láng Annamária, Rába Roland, Vecsei H. Miklós, Trill Zsolt, Kamondy Ági, Georgita-Tenki Dalma, Martinkovics Máté, Jenővári Miklós, Balázs Júlia, Fabacsovics Lili, Divinyi Réka, és Magács László, március 16-án tartják „alakuló társulati ülésüket", és további társulati tagokat keresnek.

Az első előadás Albert Camus A pestis című regényének monodráma változata lesz Hegedűs D. Géza tolmácsolásában, amit március 16-án, hétfőn 19 órától láthatunk a TRIP Hajó Facebook-oldalán, élő közvetítésben.

A művészek ingyen vállalták a fellépéseket, azonban ez a működési modell hosszútávon nem fenntartható, a TRIP Hajót működtető alapítvány a TRIP weboldalán közzétesz egy számlaszámot, ahová szeretettel várják a felajánlásokat.

 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek