Mostantól magyar filmeket is lehet nézni a palicsi moziban

A szomszédos Palicson eddig is lehetett magyar szinkronos vagy magyar felirattal ellátott filmeket nézni a közkedvelt Palicsi Filmfesztiválon, de az év többi napján nem volt erre lehetőség. A nemrég felújított Abbazia moziban csak szerb nyelvű filmeket vetítettek korábban. Néhány nappal ezelőtt változtattak ezen, és már magyar filmekre is beülhetünk.

Gyerekeknek és felnőtteknek is vetítenek magyar szinkronos filmeket  – a fotó illusztrációForrás: Shutterstock / Készítette: Syda Productions

Most a Sonic, a sündisznó című japán-amerikai-kanadai animációs kalandfilmet láthatják a nézők magyar szinkronnal, de már tervezik a későbbi repertoárt.

Mivel sokan gyerekekkel érkeznek és családi kikapcsolódásnak szánják a mozizást Palicson, főleg animációs filmekkel és Disney mesefilmekkel szeretnék színesíteni a programot, de a felnőtteknek is készülnek kikapcsolódási lehetőségekkel. Hamarosan a legújabb James Bond filmeket lehet látni a filmvásznon.

A vendégek pattogatott kukoricát és más rágcsálnivalót is vásárolhatnak a vetítések előtt. A belépőjegy hétköznaponként 250 dinárba, azaz 700 forintba, hétvégén egy kicsivel többe, 300 dinárba kerül – tudtuk meg a vajdasági Pannon RTV tudósításából.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek