James Bond filmben érezheti magát, aki benevez erre az útra

Áprilisban érkezik a mozikba a 25. James Bond film, a No time to die. Ennek alkalmából az Oliver's Travels hétéjszakás Bond-élményt kínál Toszkánában, melynek során a résztvevők nemcsak a 2008-as Bond-részből, a Kvantum csendjéből megismert Talamon-toronyban alhatnak, de részt vehetnek motorcsónak-túrán, koktélórákon és kaszinóesteken is - adja hírül a Lonely Planet.

A Talamon-toronyForrás: oliverstravels.com

A vendégeket helikopterrel szállítják a torony hat hálószobával és hat fürdőszobával rendelkező, 8-12 ember elszállásolására alkalmas villájába, mely egy szikla tetején található, pazar kilátással a Tirrén-tengerre, valamint a környező erdőkre és strandokra.

A vendégeket professzionális komornyik szolgálja ki, welcome drinkként Martinit kapnak, mielőtt belevágnának a kalandokba, mint a toszkán vidéken való átszelése valamelyik ikonikus autóval (például a Skyfall Aston Martin DB5-ja és az Oroszországból szeretettel Bentley Mark IV-e) és egy fekete nyakkendős vacsora a Michelin csillagos Il Pellicano étteremben.

A koktélkurzust a villában tartják, ahol a vendégek megtanulják, hogyan lehet elkészíteni a filmekben bemutatott italok leghíresebbjeit, ezt pedig egy privát séf által készített vacsora követi, melyet a teraszon költhetnek el a résztvevők. A részvétel 12 embernek 90 000 fontba (mintegy 36 millió forint) kerül.

 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek