Fény derül az Inka Birodalom és Peru titkaira

  Január 14-én, kedden 19 és 21 óra között tekinthetik és hallgathatják meg Székely István Machu Picchu és minden, ami inka című előadását. Az előadó 2017-ben hosszú időt töltött Dél-Amerikában, ahol ismereteket szerzett az egykori Inka Birodalmról. Járt a Machu Picchun is, és egy másik inka városban, Choquequiraoban, ami többnapi járóföldre van a legközelebbi lakott településtől, és csak gyalog lehetett megközelíteni az Andok hegycsúcsain és esőerdőin át.

  A Machu Picchu - a fotó illusztrációForrás: mailanmaik/Pixabay

  Erről, és még számtalan érdekfeszítő dologról fog mesélni Székely István. Megtudhatják tőle többek közt azt is, milyen ma Cusco, a hajdani birodalom fővárosa, illetve milyen volt régen. Az utazó mesél az inkák életéről, annak árnyoldalairól, a Machu Picchu és Choquequirao csodás városairól, valamint az oda vezető útról. Akit érdekel ez a csodálatos ősi kultúra és Peru titokzatos világa, érdemes ellátogatnia a MagNet Közösségi Házba, mert az előadó saját fényképeivel és videóival színesíti az előadását, így látványos estében lehet része. További információkat az esemény Facebook oldalán találhatnak. 

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!