Nyissanak a nyitott galériák felé!

2020-ban immár hatodik alkalommal rendezik meg a kétnapos Gallery Weekend Budapest eseményt (GWB), mely a hazai kortárs képzőművészet egyik leglazább fesztiválja. A Kortárs Galériák Egyesülete a 2020. március 7-8-i hétvégén tárlatvezetéseket, megnyitókat és túrákat szervez a legjobb magángalériákba.

A kép csak illusztrációForrás: Shutterstock.com

A fesztivál azoknak is ajánlott, akik már régóta foglalkoznak a kortárs képzőművészettel, de azoknak is, akik még csak most ismerkednek a budapesti galériák kínálatával. Az esemény ideje alatt a kiállítóterek szombat-vasárnap 12-től este 6-ig várják majd az érdeklődőket; a művészek, galériások és munkatársaik pedig szívesen beszélnek a kiállított művészek munkáiról. A színtérrel ismerkedőket önkéntesek által vezetett csoportos túrák segítik.

Résztvevő galériák: acb Galéria, ArtSalon Társalgó Galéria, Deák Erika Galéria, Glassyard Galéria, Horizont Galéria, INDA Galéria, Kálmán Makláry Fine Arts Gallery, Kisterem Galéria, Knoll Galéria, MissionArt Galéria, Molnár Ani Galéria, MyMuseum, TOBE Galéria, Várfok Galéria, VILTIN Galéria, Vintage Galéria.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek