Nincs programja vasárnapra? Woody Allen-maraton lesz a Kino moziban

  Woody Allen Egy esős nap New Yorkban című legújabb filmjét premier előtt láthatja a budapesti a KinoCafe moziban vasárnap, amikor öt másik filmjét is levetítik majd.

  Woody Allen a 60-as években ChicagobanJerry Kupcinet/wikipedia

  Woody Allen Egy esős nap New Yorkban című romantikus komédiájában Jude Law, Liev Schreiber, Diego Luna és Serena Gomez mellett Timothée Chalamet-t és Elle Fanninget láthatják a nézők.

  Az Oscar-díjas rendező új filmjében egy főiskolás szerelmespár, Gatsby (Timothée Chalamet) és Ashleigh (Elle Fanning) tervei a New Yorkban töltött romantikus hétvégéről egy csapásra füstbe mennek, amikor a napos idő esősbe fordul. Hamarosan elsodródnak egymás mellől, ami csak a kezdete a véletlen találkozások és furcsa kalandok hosszú sorának, amit külön-külön megélnek - írják a honlapon.

  A nap folyamán az amerikai filmrendező utóbbi években készített öt legjobb filmje közül is válogathatunk. A nagyteremben vetítik a Hollywoody történet (Hollywood Ending) és A világ második legjobb gitárosa című alkotásokat, a kisteremben pedig Az óriáskerék (Wonder Wheel), a Café Society (Café Society) és a Match Point című filmek lesznek vásznon.

  A legkorábbi vetítés 16:30-kor kezdődik. Ha az új filmet látni szeretnénk, siessünk online lefoglalni a jegyet, mert a honlap szerint már csak néhány hely maradt.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!