Nincs programja vasárnapra? Woody Allen-maraton lesz a Kino moziban

Woody Allen Egy esős nap New Yorkban című legújabb filmjét premier előtt láthatja a budapesti a KinoCafe moziban vasárnap, amikor öt másik filmjét is levetítik majd.

Woody Allen a 60-as években ChicagobanJerry Kupcinet/wikipedia

Woody Allen Egy esős nap New Yorkban című romantikus komédiájában Jude Law, Liev Schreiber, Diego Luna és Serena Gomez mellett Timothée Chalamet-t és Elle Fanninget láthatják a nézők.

Az Oscar-díjas rendező új filmjében egy főiskolás szerelmespár, Gatsby (Timothée Chalamet) és Ashleigh (Elle Fanning) tervei a New Yorkban töltött romantikus hétvégéről egy csapásra füstbe mennek, amikor a napos idő esősbe fordul. Hamarosan elsodródnak egymás mellől, ami csak a kezdete a véletlen találkozások és furcsa kalandok hosszú sorának, amit külön-külön megélnek - írják a honlapon.

A nap folyamán az amerikai filmrendező utóbbi években készített öt legjobb filmje közül is válogathatunk. A nagyteremben vetítik a Hollywoody történet (Hollywood Ending) és A világ második legjobb gitárosa című alkotásokat, a kisteremben pedig Az óriáskerék (Wonder Wheel), a Café Society (Café Society) és a Match Point című filmek lesznek vásznon.

A legkorábbi vetítés 16:30-kor kezdődik. Ha az új filmet látni szeretnénk, siessünk online lefoglalni a jegyet, mert a honlap szerint már csak néhány hely maradt.

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek