Éjszakai minikoncerteken hallgathatja a klasszikusokat

  A Fővárosi Önkormányzat, a Budapesti Fesztiválzenekar és a Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ november 16-án – Budapest napjának előestéjén – immár harmadik alkalommal hirdeti meg, a tavaly nagy közönségsikert aratott, A zene éjszakája – csak klasszikusan elnevezésű eseményt - olvasható a rendezvény honlapján.

  Forrás: Steve Buissinne/pixabay.com

  A eseménnyel Pest, Buda és Óbuda 1873. november 17-i egyesítésére emlékeznek. Ez alkalomból nyolc olyan belvárosi helyszínen élvezhetik a látogatók a változatos klasszikus zenei minikoncerteket, ahol máskor ilyen produkciókkal nem találkozhatnak: az Akvárium Klubban, a Csendes Vintage Bárban, a Jelen Bisztróban, a Lámpásban (Spinoza pince), a Lumen Kávézóban, a Magvető Caféban, a Mazel Tovban és a Szimpla Kertben.

  A rendhagyó programsorozat célja, hogy kötetlen formában és helyszínen minél többen kerüljenek közelebb a klasszikus zenéhez és Budapesthez. Bővebb információk a Budapestinfo honlapján találhatók.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!