Rászóltak órán, mert firkál, majd egy étterem kifestésével bízták meg

"Kilenc éves vagyok és Shrewsbury-ben élek. Egyszerűen imádok firkálni" írja Joe Whale, saját honlapján. "Nagyjából hat éves lehettem, amikor a művészet érdekelni kezdett, és nagyon szerettem a szörnyeket életre kelteni", – folytatja.

A csirke, a királyfi és a palacsintaJoe Whale

A kisfiú az évek során telefirkálta az iskolai füzeteit szörnyekkel, arcokkal vagy bármivel, ami a határtalan képzeletéből előbukkant.

Teknős, kacsa, robotok és más lényekJoe Whale

Bár az iskolában nem mindenki örült elfoglaltságának, szülei támogatták hobbijában. Amikor felismerték, hogy fiuk végtelen kreativitással van megáldva, beiratták egy művészeti különórára, írja a My Modern Met.

Halloween hangulatbanJoe Whale

Tanára pedig látva a fiú veleszületett tehetségét, Instagrammon posztolta a rajzokat.

És ekkor valami egészen rendkívüli történt. A Number4 nevű étterem Shrewsburyben, látva a munkákat, felkérte a kisfiút, hogy dekorálja ki az éttermét rajzaival.

A kisfiú kapott az alkalmon, és vállalta a felkérést. Minden nap, iskola után, az apukája kocsival elvitte az étterembe, ahol néhány órán keresztül rajzolgatott.

Joe Whale a lázas munka közbenJoe Whale

Joe-nak vannak füzetei, amibe lerajzolja az ötleteit, amikor eszébe jutnak", meséli a fiú apukája a My Modern Met-nel. "De ennek 80%-át fejből rajzolta."

Hetekig tartott a fal dekorálása, mire befejezte, de Whale azóta sem hagyta bba az alkotást. Nézze meg csodás rajzait a weboldalán vagy Instagramon.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek