Egészen egyedi állatsimogatós kávézó nyílt Japánban

  Az állatbarát kávézók egy egészen új változatával rukkoltak elő a japánok: aranyos kis malacokkal teli kávéházat nyitottak, ahol simogatni, ölbe venni és játszani is lehet az állatokkal. A "Mipig coffee shop" Tokióban várja a vendégeket a sok kismalaccal együtt. A helyiek az új irányzattal az Amerikában már elterjedt szokást szeretnék népszerűsíteni, miszerint a sertés kiváló házikedvenc.

  Akár ölbe is veheti az édes kis malacokatForrás: Shutterstock / Készítette: New Africa

  A japánok is szeretnék megmutatni a helyeiknek a sertések sokszínűségét, és úgy gondolták erre a legjobb módszer egy malac-kávézót működtetni. A helyiség mosolycsalogató mindennapjairól egy ízelítő videó is készült:

   A kávézó apróságait nem speciális sertés fajcsoportból válogatták össze, de ettől függetlenül leveszik lábukról a betérőket. A vendégeket azonban figyelmeztetik, hogy mielőtt örökbe fogadnak egy malacot, számoljanak a ténnyel, hogy az állat előbb-utóbb felnő, és változnak a szokásai, illetve nagyobb térre lesz szüksége.

  A japánoknál már évek óta léteznek állatbarát kávézók: sünökkel és baglyokkal is lehet ismerkedni egy finom fekete mellett. A malac-kávézó egyedinek számít Japánban, bár nem ők az elsők, akik ilyen módon igyekeznek megismertetni az emberekkel a sertés tulajdonságait, néhány éve Londonban is volt hasonló kezdeményezés - írja a szerb 024.rs.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!