Fekete-fehér képregénynek álcázott kávézó nyílt Dél-Koreában

  A koreai YND 239-20 után újabb fekete-fehér kávézó nyílt, az elsőtől csupán néhány lépésnyire, írja a Forbes. Bár a neveket első hallásra talán nehéz megjegyezni, valójában a címek rövidítése: az YND Yeon-Nam-Dong megfelelője.

  Kétdimenziós hatás - három dimenzióbanForrás: CAFE 연남동239-20 그림속작은카페/Facebook

   Az új kávézó, az YND 223-14 is Szöulban nyílt, koncepciójában és hatásában pedig egészen olyan, hogy a vendég képregényhősnek érzi magát. Minden hófehér, csupán a tárgyak peremét hangsúlyozták fekete vonalakkal, melyek pont annyira egyenetlenek, mintha kézzel húztak volna meg őket.

  Minden részlet képregényszerűForrás: CAFE 연남동239-20 그림속작은카페/Facebook

   A hatást tovább fokozták azzal, hogy a falakra további, fekete-fehér rajzok kerültek. A szék valóságos, de a kanapé háttámlája rajzolva van, a sütis tányért meg tudjuk fogni, a rajzolt növény leveleit nem.

  Fekete-fehér kávézó, Dél-KoreaForrás: CAFE 연남동239-20 그림속작은카페/Facebook

  Az eredeti ötletnek gyorsan híre ment, és az apró kávézót a koffein függők mellett ellepték a dizájn vadászok és az Instagram őrültek is. A nagy sikernek köszönhetően döntöttek úgy a tulajdonosok, hogy gyorsan nyitnak egy újabb képregény kávézót - mivel az érdeklődés láthatóan egyre csak nő.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!