Pharrell Williams profilt vált?

  Bizony, ő az, a zenész – és divattervező – Pharrell Williams, akinek többek a mindig jókedvre hangoló „Happy" című számot is köszönhetjük. A művészt ezúttal egy ház tervezésire feladataira kérték fel, pontosabban együtt dolgozott két torontói lakóház projektjén az IBI Group-pal és a U31 tervezőcsoporttal. Williams ötleteivel beszállt mind a küldő homlokzatok, mind a belső terek, sőt, a berendezés terveinek kialakításába is.

  Pharrell WilliamsForrás: Shawn Ahmed - https://www.flickr.com/photos/thebullpen/16477761378, CC BY 2.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=39736197

  Az Untitled néven futó projekt során két toronyházat húznak fel a kanadai Torontóban. És bár ez első eset, hogy a Grammy-díjas zenész lakóépülethez adta a nevét, korábban már dolgozott együtt a néhai Zaha Hadiddal is, de tervezett ifjúsági központot a saját szülővárosába is.

  Az Untitled, azaz Névtelen projekt toronyházaiba összesen 750 lakó költözhet be, a házakat egy emelvény köti majd össze. A tervek szupertitkosak, egyelőre nagyjából annyit lehet tudni, hogy a homlokzaton használnak majd fémet, és jellegzetes, cikkcakkos vonalak adják az épületek egyediségét. Az egyes lakások kialításánál azonban abszolút a szükséges minimumra törekedtek, hogy a majdani lakók formálhassák majd tetszésük szerint a tereket, írja a dezeen.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!