Pharrell Williams profilt vált?

Bizony, ő az, a zenész – és divattervező – Pharrell Williams, akinek többek a mindig jókedvre hangoló „Happy" című számot is köszönhetjük. A művészt ezúttal egy ház tervezésire feladataira kérték fel, pontosabban együtt dolgozott két torontói lakóház projektjén az IBI Group-pal és a U31 tervezőcsoporttal. Williams ötleteivel beszállt mind a küldő homlokzatok, mind a belső terek, sőt, a berendezés terveinek kialakításába is.

Pharrell WilliamsForrás: Shawn Ahmed - https://www.flickr.com/photos/thebullpen/16477761378, CC BY 2.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=39736197

Az Untitled néven futó projekt során két toronyházat húznak fel a kanadai Torontóban. És bár ez első eset, hogy a Grammy-díjas zenész lakóépülethez adta a nevét, korábban már dolgozott együtt a néhai Zaha Hadiddal is, de tervezett ifjúsági központot a saját szülővárosába is.

Az Untitled, azaz Névtelen projekt toronyházaiba összesen 750 lakó költözhet be, a házakat egy emelvény köti majd össze. A tervek szupertitkosak, egyelőre nagyjából annyit lehet tudni, hogy a homlokzaton használnak majd fémet, és jellegzetes, cikkcakkos vonalak adják az épületek egyediségét. Az egyes lakások kialításánál azonban abszolút a szükséges minimumra törekedtek, hogy a majdani lakók formálhassák majd tetszésük szerint a tereket, írja a dezeen.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek