Szeretne beköltözni Barbie házába? Malibuban megteheti

Álmodozott már arról, milyen lenne a kislánya Barbie házában koktélt szürcsölgetni az óceánparton, rózsaszín hangszórón hallgatni a zenét és Barbie ruhába öltözni? Persze, a barbizásból már sokan kinőttünk, de akik mégsem, azok októberben két napra kipróbálhatják milyen a Barbie-élet. Már ha Kaliforniában élnek, vagy épp arra járnak. Az 1959 óta hódító, Mattel által tervezett divatbaba 60 éves évfordulója alkalmából egy szerencsés társaság két napot tölthet az elbűvölő, Barbie-életérzést idéző malibui házban. Az Airbnb hirdetést is pont úgy fogalmazták meg, mintha azt maga Barbie írta volna.

Forrás: ErikaWittlieb/pixabay.com

A három emeletes épület belső dekorációja a barbie babák esztétikáját követi, hangulatát a rózsaszín és a giccs határozza meg, ami a festett falaktól, belső bútoroktól a ballusztrádig és a napozóágyakig szinte minden berendezési tárgyat jellemez.

A Csendes-óceánra néző medence mellett egy világos rózsaszínű, túlméretezett rádiót is találunk, ami pont olyan, mint aminek a miniatűr változatát a Barbie házakban is megtaláljuk, egy masszív gardróbszekrényben pedig ember méretű Barbie ruhák közül válogathatunk. A 60-as évek stílusában készült öltözékek között van macska-napszemüveg, űrhajós öltöny, csíkos fürdőruha és sok-sok magas sarkú cipő, írja a Dezeen.

Emelett a babák hobbijait is kipróbálhatjuk, mint például a vívás, és egy teljesen fehér konyhában főzőcskézhetünk is a rózsaszín konyhai eszközökkel. Az Airbnb a The Barbie Dream Gap Projectnek tervezi adományozni a bevételt, ami az 5 éves kor körüli kislányoknak segít abban, hogy higyjenek magukban és az álmaikban. 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek