Betonbútorok és molinókból készülő táskák a Nyitott Műhelyekben

Október 4. és 13. között lesz Budapesten a Design Hét rendezvénysorozat, melynek egyik legjobban várt programja a Nyitott Stúdiók lesz. Az érdeklődők 15 vállalkozás, pontosabban stúdió háttérmunkáiba leshetnek be, az ötleteléstől egészen a megvalósításig.

SAUNNA kollektív belsőépítész-designstúdióForrás: Rácmolnár Milán a Design Hét Budapest megbízásából

A Nyitott Stúdiók célja az, hogy a látogatók testközelből is megtapasztalhassák, hogy miként zajlanak egy-egy ilyen stúdió mindennapjai. A program során a designerek műhelyeikben fogadják a látogatókat, és kötetlenül beszélnek a háttérben végzett munkáról, emlékezetes megbízásaikról, vagy akár egyedi termékeikről.

A témakörök meglehetősen változatosak, lesz divat, építészet, grafika, a gasztronómia és kerámia is a kínálatban. Lehet majd látni környezettudatos esküvői ruhákat, bemutatják az animációs film készítésének különféle fázisait, részt lehet venni nyitott varrónapon, lesz, ahol használt molinókból varrnak táskákat és olyan is, ahol egy betonutcabútor-tervező és -gyártó vállalkozás háttérmunkáit lehet megismerni, olvasható az esemény sajtóközleményében.

A Design Hét országszerte több mint 250 programmal várja az érdeklődőket, és Budapest mellett vidéki városok is bekapcsolódnak a rendezvénysorozatba: Debrecen, Eger, Győr, Pécs, Sopron, Veszprém is készül designprogramokkal. A részletes programot a designhet.hu oldalon lehet megnézni.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek