Színes őrület várja a fiatalokat az újvidéki strandon

  Augusztus 12-én Színfesztivált szerveznek az újvidéki városi strandon, ahol buli és színkavalkád várja a fiatalokat - tudtuk meg a vajdasági Magyar Szó napilap híréből.

  Színkavalkád várja a fiatalokat - illusztrációForrás: Shutterstock / Készítette: Rock and Wasp

  Az eseményt tavaly szervezték meg először az OPENS 2019 keretein belül. Idén az Európa Újvidék Főváros 2019-ben cím jegyében kerül megrendezésre a fesztivál. A rendezvény a tavaszünneplő Holi fesztiválok szerbiai verziója, amelyet a hindu fesztiválokhoz híven a színek határoznak meg, de emellett nagy hangsúlyt fektetnek a jó gonosz feletti győzelmének a szimbolizálására is.

  Augusztus 12-e az ifjúság világnapja, ennek is köszönhető a fesztivál időpontja. A rendezvény idei témája a „transforming education", amely az oktatási módszerek megváltoztatásának a lehetőségére hívja fel a figyelmet.

  A Színfesztiválra augusztus 12-én 16.00 órakor várják az érdeklődőket az újvidéki strandon, bővebb információt pedig a rendezvény honlapján találhatnak.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!