Ezen a strandon könyveket kölcsönözhet és nyelvet tanulhat

  Újvidéken, a gyerekek körében is népszerű "Lombok alatt a Strandon" elnevezésű rendezvényen az érdeklődők a környéken élő nemzetek nyelvével is megismerkedhetnek.

  A július 1. és 27. között hetedik alkalommal megszervezett eseményen a strandolók könyveket kölcsönözhetnek, illetve nyelvi kurzusokon vehetnek részt: magyar, szlovén és szlovák nyelvet tanulhatnak lubickolás után, tudtuk meg a vajdasági Pannom RTV híréből.

  Könyveket is lehet kölcsönözni a strandonForrás: Shutterstock / Készítette: HD92

  A Magyar Szó napilap arról is beszámolt, hogy a szervezők 5–12 éves gyermekek részvételére számítanak, az összejöveteleket munkanapokon 19.00 és 20.00 óra között tartják meg. Szombatonként lesz a Ki mit tanult meg? típusú kvíz, amelyen a résztvevők ellenőrizhetik a hét folyamán megszerzett tudásukat.

  Az újvidéki strandon felnőttek is kölcsönözhetnek a helyi könyvtárból, így, amíg a gyerekek nyelveket tanulnak, a szülők olvasással tölthetik az idejüket. 

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!