Utcabállal és tábortűzzel indul az EFOTT

Az idei efottozókat különleges eseménnyel várják a szervezők a keddi nyitónapon. 2019. július 9-én zászlóparádéval, utcakarnevállal és óriási tábortűzzel indítják az egyhetes eseményt. Több zenész is részt vesz az utcabálon, akik a zenéjükkel terelik majd a fesztiválozókat a tábortűzhöz, ahol akusztikus koncertet lehet majd hallgatni. Szakács Gergő, a Follow The Flow tagja például egy gitárral igyekszik majd a tábori hangulatot garantálni.

Az első napi élmények folytatódnak az egyhetes fesztivál további napjain is, több mint kétszáz fellépő szórakoztatja majd a közönséget. Rita Ora, a Brooklyn Bounce és a Scooter mellett hazai énekesek is jelen lesznek a 13 helyszínen, fellép többek között a Wellhello, a Tankcsapda, az Anna and the Barbies, miközben több új névvel is találkozhatnak majd a fesztiválozók, pl. Caramel életében először áll majd az EFOTT színpadára.

A jó hangulatot több mint 200 fellépő garantáljaForrás: Origo

A különlegesnek ígért zenei ötletek és meglepetések a fesztiválon végig jelen lesznek, és nem csak az első napon – a Velencei-tó mellett az EFOTT SPECIAL X Vasovski Symphonic is fellép, Király Viktor, Kollányi Zsuzsi, Nági, Szakács Gergő és Szivák Zsolt közreműködésével.

Az EFOTT 1976 óta létezik, a fesztivál neve az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozóját takarja. Az évek alatt az esemény kinőtte magát, ma már több mint százezres tömeget mozgat meg, amely már nem csak egyetemistákból vagy főiskolásokból áll. Az idei EFOTT-on a strandolás mellett strandfocival, mozival, és számos gasztro programmal várják a látogatókat - olvasható a szerkesztőségünkbe érkezett közleményben.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek