Öt napra az Alföldre költözik Jamaica

A reggae műfaj legjobbjai jönnek zenélni Ceglédre a július végén zajló fesztiválon.

Az LB27 Reggae Camp Magyarország legfontosabb reggae eseménye, az idei fesztivált július 23. és 27. között rendezik meg Cegléden. A reggae legfontosabb üzenete béke és szeretet, a tisztelet és az összefogás. Ezek határozzák meg a fesztivál hangulatát is, olvasható az esemény sajtóközleményében.

Paolo Baldini feat MellowForrás: LB27 Reggae Camp

A Világörökség részét képező reggae zene, illetve a jamaicai pozitív életfelfogás bemutatása mellett a szervezők fontosnak tartják a környezettudatos életmód népszerűsítését, a társművészeti ágak – tánc, jóga, képzőművészet, irodalom – megjelenítését, a feltörekvő fiatal zenekar előadók felkarolását is. Idén érkezik Samory I & The Black Heart, Bushman, a New York Ska-Jazz Ensemble és persze a műfaj hazai szereplői a Pannonia Allstars Ska Orchestrától Copy Conon át a házigazda Ladánybene 27-ig.

Olaszország a műfaj egyik meghatározó bázisa, a Campen fellépő Mellow Mood az olaszok legjobb reggae zenekara. Producerük, Paolo Baldini Dub Files elnevezésű szóló projektjével is színpadra lép.

A helyszín a ceglédi fürdő lesz, ahol a medence partjának közelében felállított hangfalakból egész nap szól majd a zene. További infók az esemény honlapján és Facebook oldalán olvashatóak.

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek