Balkáni hangulatot idéző szabadtéri fesztivált tartanak Belgrádban

  Mint minden évben, idén is megszervezik Belgrádban a szabadtéri zenei fesztivált, amelynek a Banovo Brdo-park ad helyet. A szabadtéri rendezvényre bárki ingyen ellátogathat. Koncert, színházi előadás és filmvetítés várja a vendégeket – írja a szerb Turistički Svet.

  Gyerekek a színpad előttForrás: Shutterstock / Készítette: Marija Vujosevic

  A  "Letnji dan Matija Ban" elnevezésű fesztivált vasárnap, azaz június 9-én tartják. A programok délután 5 órakor kezdődnek, és egész este tart majd a szórakozás. A rendezvény hangulatát az RTS Szimfonikus Zenekar élő koncertje fokozza, de fellép a szerb nemzetközi zenét játszó "Big Bend" is.

  19 órától színházi előadásra kerül sor, mad 21 órakor szabadtéri filmvetítés lesz, a Taksi bluz című filmet nézheti meg a közönség. A rendezvény célja, a szerb főváros zöld övezetének bemutatása és Belgrád balkáni hangulatának népszerűsítése.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!