Szombat éjjel kórusok énekelnek majd a Palotanegyed minden zugában

A Kórusok Éjszakája június 1-jén lesz Budapesten, a Palotanegyedben. Tíz különböző koncerthelyszínen – templomban, múzeumban, közösségi tereken, moziteremben és belső udvarokban -, plusz négy flashmob helyszínen folynak majd a programok. Összesen hat műfaji kategória közül válogathatunk, lesz klasszikus zene, könnyűzene, kortárs zene, népzene és régizene is a kínálatban, valamin gyerekkórusok is fellépnek. Egy-egy koncert összesen húsz percig tart majd.

Kórusok ÉjszakájaForrás: Kórusok Éjszakája/Facebook

Az esemény 16.00 órakor, a Nemzeti Múzeum kertjében megrendezett Éneklő Kerttel kezdődik, és 23.00 órakor Közös Énekléssel zárul a Pollack Mihály téren. Jegyeket elővételben, és a helyszínen is lehet majd kapni: a belépő az összes koncertre szól, elővételben egy picit olcsóbban lehet hozzájutni.

A programok közötti válogatást könnyíti meg az Éneklő Kert, itt ugyanis minden fellépő kórus ad egy pár perces ízelítőt a műsorából. Ez alapján már könnyebb eldönteni, hogy ki, melyik koncertet szeretné meghallgatni. A részletes programok és jegyárak mind megtalálhatóak a Kórusok Éjszakájának honlapján.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek