Ring-sör és díjnyertes dizájn várja a Wagner-rajongókat

A német zeneszerző rajongói számára a Müpa már jó ideje a „Duna-parti Bayreuth-ként" ismeretes. A 2006-ban elindult Budapesti Wagner-napok évről-évre egyre több érdeklődőt vonz a világ számos tájáról. 2019-ben A nibelung gyűrűje miatt lesz érdemes ellátogatni a rendezvényhelyszínre, ugyanis a mű egy év kihagyás után, felfrissített változatban tér vissza a színpadra. Pontosabban a 2019. június 13-22. között megrendezett Wagner-napok alatt kétszer viszik színre a Ring-tetralógiát. A világhírű eseménysorozat művészeti vezetője és karmestere a Kossuth-díjas Fischer Ádám lesz – olvasható a Librarius.hu oldalán.

A Budapesti Wagner-napok tavaly bevezetett új arculata nemrég digitális megoldások és design kategóriában is díjat kapott. A díjazott látványelemek megjelennek majd a Müpa belsőtereiben, az üvegfelületeken, a molinókon és a programfüzeteken is. A design mellett, az elkötelezett rajongók – akik közül sokan már 10. alkalommal vesznek részt az eseményen – idén egy gasztronómia meglepetésre is készülhetnek.

A Wagner-napok alatt debütál majd egy limitált szériás kézműves sör, a Ring-sör. A tetralógia négy epizódjának karaktereihez illeszkedő sörök egyedi ízvilággal, stílusos és sorszámozott palackban jelennek majd meg. A közönség pedig egyenként is megismerkedhet velük, hiszen a Müpa kóstolókat is tart majd az egy órás szünetekben (ahogy azt a mester akkoriban elképzelte).

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek