Teljessé vált a Paloznaki Jazzpiknik programja

  Kedden kiposztolta az utolsó napi programját, pontosabban az augusztus 3-i, szombati bontást is a Paloznaki Jazzpiknik a Facebook-oldalára. A négy színpadon helyszínenként 3-4 fellépőre lehet számítani, ezen a napon lép fel például Rick Astley, Maceo Parker, Hangácsi Márton, Balázsovits Edit vagy épp Soma Mamagésa a Vanavan Trióval. Itt az adott nap programja:

  A Paloznaki Jazzpiknik 2019 egynapi programja.Forrás: Paloznaki Jazzpiknik/Facebook

  Idén már hetedszerre rendezi meg a paloznaki Homola Pincészet a rém cuki balatoni faluban a rém cuki fesztiválját. A Jazzpiknik a nyugis borozgatásra és békés zeneélvezetre épít, és 2019-re háromnapos, négyszínpados, húszkoncertes eseménnyé vált.

  Paloznaki Jazzpiknik, 2018-ban.Forrás: Paloznaki Jazzpiknik/Facebook

  Tavaly már 18 ezren jöttek el a Balatonfüredhez közel fekvő, 500 fős kis faluba, hogy nemzetközi sztárokat és a műfaj hazai zsenijeit hallgassák. Az idei fesztivált augusztus 1-3. között rendezik, jegyeket ezen a linken lehet vásárolni.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!