Mesebeli kastélyban lép fel 500 fiatal zenész

  Nemzetközi zenei vetélkedőt tartanak Fantast elnevezéssel az Óbecse melletti Dunđerski-kastélyban. A május 23-áig, jövő csütörtökig tartó rendezvényen idén több mint 500 fellépő vesz részt.

  A rendezvény helyszíne, a mesebeli kastély és a csodaszép park évről évre több vendéget csábít a Fantast zenei vetélkedőre, amelyre magyarországi és a balkáni országokból is érkeznek fellépők.

  A Fantast egyik fellépőjeForrás: Facebook / Dvorac Fantast Dundjerski

   A komolyzene kedvelői az elmúlt néhány napban zongorajátékokat hallgathattak. Péntektől három napon át a hegedűk hangja száll, majd egy-egy nappal a csellósok, a tamburások és a harmonikások következnek. Jövő csütörtökön a gitárosokkal ér véget verseny - tudtuk meg a Pannon RT  híreiből. A fellépő tehetségeket egy zsűri is értékeli, és a verseny végén kihirdetik a legjobbakat.

  A rendezvény helyszíneForrás: Facebook / Dvorac Fantast Dundjerski

  Aki kíváncsi a zenei rendezvényre, az egyúttal az Óbecse melletti kastélyt is körbejárhatja, sőt, akár lovaglásra is van lehetőség. Az aktuális programokról a kastély közösségi oldalán tájékozódhatnak.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!