Jövőre folytatódnak a kompkoncertek a Balatonon

  A VOLT Produkció szervezésében megvalósuló kompkoncerteken számos hazai és világsztár lépett már fel, köztük a Halott Pénz, a Tankcsapda, a Kiscsillag és a Stereo MC's is, 2019-ben pedig a Punnany Massif, a Quimby, Rúzsa Magdi és Majka adnak koncertet a két komp fedélzetén.

  Forrás: Nagyon Balaton Official / facebook.com

  A kompkoncertek két komp fedélzetén zajlanak, melyekre Tihanyban lehet felszállni. A kompok a vízen összekapcsolódnak, majd a koncertek végén mindkét parton kiteszik az utasokat. A színpad csupán pár méteres, a helyszínre pedig mindössze ezer ember fér fel, így igen családias programról van szó, ahol a hangulatfényeket a lemenő Nap fénye is megtámogatja.

  A jövő évi koncertsorozatot a 15. születésnapját ünneplő Punnany Massif nyitja 2019. május 24-én, majd a Quimby veszi birtokba az úszó színpadot június 7-én. Rúzsa Magdi június 21-én lép színpadra, Majka pedig szeptember 7-én zárja a programot. Jegyek még kaphatók online vagy az Akvárium Klub jegyirodájában.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!