Szigligeten megint újévi csobbanással várják a balatonistákat

  Ismét megtartják a helyiek a hagyományos újévi csobbanásukat a szigligeti strandon január első napján, az eseményt inkább a partról nézelődők pedig idén is számíthatnak egy extrém fürdőruhaversenyre a szokásos etetős, itatós program mellett.

  A vendéglátósok Royal Groggal, meleg teával, forralt borral és babgulyással várják az érdeklődőket. A szervezők pedig külön felhívják a résztvevők figyelmét, hogy a csobbanásra bárki jelentkezhet, de csak azok mártózhatnak meg a habokban, akiknek a helyi orvosi vizsgálaton ezt engedélyezték. Nevezési díj nincs, a fürdőzők számára fűtött öltözősátrakat biztosítanak, és minden fürdőzőnek egy takaróval kedveskednek – olvasható a Csodálatos Balaton weboldalán.

  Szigligeti csobbanásForrás: Győrffy Árpád / Balatontipp.hu

  Ugyanakkor a Balatontipp több szilveszteri és újévi programokat gyűjtő ajánlójából az is kiderül, hogy hasonló csobbanást tartanak az ábrahámhegyi strandon december 31-én délután kettőkor, míg Tapolcán délelőtt 11-kor Szilveszteri Malom-tó úszást rendeznek Schirilla Györggyel és Deák Bárdos Mihállyal. 

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!