Ők a tettesek, akik ellopták az aranyhalakat ebből a hazai gyógyfürdőből

A Jászapátiban található Tölgyes Strandfürdő egy gyönyörű díszkúttal büszkélkedhet, amelyben aranyhalak élnek. A látogatók számára sok örömet okoz a felemelő látvány, ám vannak akik nemcsak nézni szeretik az aranyhalakat, hanem meg is eszik. De kik lehettek a tettesek?

A könnyű zsákmány odavonzotta az okos emlősöket - illusztrációForrás: Shutterstock.com / Gary Perkin

Tavasszal a strandfürdő munkatársai észrevették, hogy a díszkútból lába kelt az aranyhalak 80 százalékának. Uszonyos vízi lényekről lévén szó, nem sétálhattak csak úgy el, ezért a gyanú a közeli Panna-tó lakóira terelődött, akik nem először követtek el ilyen „gaztettet". Végül bebizonyosodott, hogy a könnyű zsákmány reményében vidrák tettek látogatást a Tölgyes Strandfürdő díszkútjában, ahonnan éjszakánként elhordták a halakat.

Kedvező árakkal és fürdőkezelésekkel nyit újra a Tölgyes Strandfürdő

A strandfürdő ennek ellenére május 5-én kinyitott és kedvező árakkal várja a vendégeket. Újraindultak a társadalombiztosítás által támogatott fürdőkezelések is. Ennek köszönhetően medencefürdőt, gyógymasszázst, iszapkezelést, és víz alatti csoportos gyógytornát is igénybe vehetnek a gyógyulni vágyók. Az előszezonban 10 és 18 óra között nyitva tartó fürdő egyelőre nem emelt az árain, a felnőtt napijegy 2400 forintba, a diák és a nyugdíjas belépő pedig 2000 forintba kerül – írja a termalonline.hu.

 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek