Ingyenes koncertekkel csap bele a szezonba az ország legnagyobb termálstrandja

Az már hagyomány, hogy a hajdúszoboszlói Hungarospa fürdőkomplexum hatalmas strandfürdőjét május elseje táján nyitják meg. Idén sem lesz ez másként, május elsején, egy szerdai napon vehetik birtokba a vendégek a strandot - írja a Termál Online.

A hajdúszoboszlói HungarospaForrás: Hungarospa/Facebook


Szintén megszokhattuk, hogy a nyitónapon késő délután megtartják a Hungarosparty nevű rendezvényt. Ennek keretében ingyenes koncertekkel várják az érdeklődőket. A 2024-es fellépők között lesz Krisz Rudi, a Dívák (Fésűs Nelly, Détár Enikő, Ladinek Judit), Deniz és Orsovai Reni, valamint Yamina. Az esemény 18 órakor kezdődik a mediterrán tengerpart medence hajószínpadán. 

Idén egy másik rendezvénnyel is kedveskedik a létesítmény a vendégeknek. Május 4-én szombaton az Aqua-Palace fedett élményfürdőben tartják 18 órától egészen hajnali 3-ig, Heinz Gábor „Biga" koncertjét zenés éjszakai fürdőzéssel. A vacsorát is magában foglaló éjszakai medenceparty külön belépővel látogatható.

Május 1. és június 14. között még az előszezoni árak vannak érvényben a strandfürdőben. Ebben az időszakban a felnőtt fürdőbelépő 4300, a nyugdíjas napijegy 3600, a diák és gyermek belépő 3500 forintba kerül. Ezek az összegek megegyeznek a tavalyi jegyárakkal.

Az előszezoni időszakban a tradicionális strandrész medencéit vehetik birtokba a vendégek. A nyári tanítási szünethez közeledve fokozatosan üzemelik be az összes szabadtéri medencét. Az Aquaparkot idén május 30-án, a Prémium Zónát június 15-én nyitják meg.

 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek