Ezekre a fürdőkre ne számíts húsvétkor!

A legtöbb fürdő a húsvéti hosszú hétvégén is nyitva lesz, azonban akad néhány kivétel - írja a Termál Online.

Képünk illusztrációForrás: Shutterstock/Tanyazhe

Ezek közé tartozik Budapesten az Irgalmasok Veli Bej fürdője, amely március 29-én, 30-án, 31-én és április 1-jén nem látogatható. Néhány termálfürdő április 1-jén tart csak zárva, a többi napon fogadják a vendégeket.

A húsvéthétfői zárva tartók között lesz a gyógyvizes medencékkel is rendelkező Csurgó Városi Uszoda, a Csepeli Strandfürdő, a Gödi Termálfürdő és a debreceni Kerekestelepi Termálfürdő. A kaposvári Virágfürdőben vasárnap lesz szünnap.

Egyes termálfürdők esetében karbantartási szünet kezdődik, ami a húsvétot is érinti. A Mohácsi Uszoda és Termálfürdőben március 25-től április 7-ig tart ez az időszak. A Kabai Városi Gyógyfürdő ezen a héten még nyitva lesz, azonban húsvéthétfőn már nem, és legközelebb április 30-án nyit ki.

A Nádudvari Gyógyfürdőben húsvétvasárnaptól kezdődően a strandszezonig tart a karbantartás. A budapesti Paskál Gyógyfürdő műszaki hiba miatt tart zárva, április 5-re ígérik a nyitást.

Akad olyan fürdő is, amelyiket pont a húsvéti hosszú hétvégére nyitnak meg, ez a Jászszentandrási Termálfürdő és Kemping.

 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek