Öt új pályán száguldhatunk majd a harkányi fürdő épülő csúszdaparkjában

Élményturisztikai beruházásba kezd a harkányi önkormányzat a tulajdonában lévő Harkányi Gyógyfürdőben. A meglévő hétpályás és a beltéri négypályás csúszdapark öt újabb attrakcióval bővül, és így a régió legnagyobbja lesz - írja a Magyar Építők. 

A Harkányi Gyógy-és Strandfürdő csúszdaparja tovább bővül.Forrás: harkanyfurdo.hu

 A Harkányi Gyógy-és Strandfürdő tavaly ünnepelte fennállásának 200. évfordulóját. A 13,5 hektáros fürdő több mint 7500 m² vízfelülettel várja vendégeit. A fürdő 2022-ben a Harka Vízivilággal bővült. 2024-ben a csúszdapark építésén túl további fejlesztések is zajlanak majd a fürdőben. Elkezdődött a naperőművek építése, új öltözőszekrények beszerzését tervezik, kijavítják a gyógymedencék burkolati hibáit és újjáépítik annak árnyékolóit is.

A polgármesteri hivatal közleménye szerint a Harkányi Gyógyfürdő az év végi erős vendégforgalomnak köszönhetően közel félmilliós látogatószámmal zárta a 2023-as évet. 

 A Harka Vízivilág télen is nyitva tart. A fiatalokat és a családokat három csúszdával élménymedencével, sodrófolyosóval, ugrómedencével várják. A Szaunavilágban a szaunákon kívül pezsgőmedencékben, tepidáriumban és Kneipp-medencékben töltődhetnek a pihenésre vágyók.

 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek